Skip to content

UNIKE GULV FOR UNIKE HJEM

GulvR er en bedrift med engasjerte og kompetente medarbeidere som besitter flere tiår erfaring innen faget. Som grossist leverer vi flotte gulv til forhandlere og samarbeidspartnere over hele sør Norge. Fra våre show rom jobber vi med stor glede sammen med våre små og store kunder med alt fra hva kunden trenger til det ene soverommet eller større prosjekter.

Vi tilbyr et bredt spekter av flotte gulv tilpasset alle budsjett. Fokus på kvalitet, design, miljø og varighet er ikke bare en floskel, det er mer en motivasjon og ekte engasjement. Det er vårt mål at dette skal merkes i kundens møte med oss.

Som agent med eksklusive rettigheter til flere av våre  produkter er det kort vei fra produksjon til levring av gulv. Det gjør at vi kan tilby høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser. Standard varer er lagerført i volum på vårt sentrallager i Stavanger. Med gode logistikkløsninger er disse varene levert på kort tid over hele landet. Vi elsker også utfordringer med Bespoken floors, spesial gulver som slottsgulv, chevron og masse annet vakkert som lages unikt til hver eneste kunde. Vi bistår gjerne med montering av gulv.

Hos oss kan du leie eller kjøpe Osmo FloorXcenter poleringsmakin for enkel rengjøring, vedlikehold og påføring av farge på tregulv.