Skip to content

Elements

Vår egen serie med tregulv i aller høyeste kvalitet. Design ditt eget gulv!
Rå lengder, bredder opp mot 50 cm, uimotståelig tekstur og design. 7 skreddersydde standard nyanser for den mest kresne arkitekt.

ELEMENTS

Esta Parkett

Det familieeide firmaet Technomar & Adrem AS har i årtier produserer Esta Parkett – høykvalitetes-parkett som ikke står noe tilbake for ledende kvalitetsleverandører. Produsert i Nordisk klima og godt tilpasset selv de mest krevende norske forhold. Alle prosesser skjer med det siste innen teknisk avanserte maskiner og gir i enden parkett som vil glede i mange, mange år.
Web: www.estaparket.eu

Step & Wall

Er den nye generasjonen parkett. 100% naturlig tre. Gulvene er langt mer slitesterke enn tradisjonell parkett og er svært miljøvennlige. Gulvene er behandlet med Bona Traffic. Av mage vurdert som den aller beste. Klikk systemet er det patenterte Unilin X fit og er svært enkelt og effektivt ved montering. De fleste design leveres med 2mm kork underlag integrert på baksiden av plankene. Dette sikrer svært høy komfort, trinnlyddemping samt at gulvet oppleves som varmere. Ytterligere underlag er unødvendig med unntak der det kreves fukt sperre. Det brukes utelukkende eik av fransk opprinnelse og av prima kvalitet. Det herdede tregulvet forbruker langt mindre råvare enn tradisjonell parkett og sparer dermed miljøet betydelig og er et middel mot avskoging.
Web: www.Stepandwall.com

Matraparkett

Web: www.matraparkett.hu

STRONGWOOD

Slitesterke og bærekraftige gulv som går under betegnelsen herdet tregulv. Gulvene kommer kommer i svært god kvalitet.
Et herdet tregulv er veldig slitasje sterke gulv med et toppsjikt i eik.
Herdet tregulv bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Det er stor råvare mangel på blant annet eik og forbruket av eik blir mindre ved å velge herdet tregulv.
Disse gulvene er også svært form stabile, da gulvet ikke vil ekspandere og krympe i like stor grad som en tradisjonell parkett. Herdet tregulv tåler også svært godt vårt tørre vinterklima og gulv varme.
Planke bordene har en en kjerne i kompakt HDF og bakside av kork. Selve monteringen gjøres med en svært enkelt klikkpatent Unifit X.

Ønsker du et slitesterkt og form stabilt gulv, er dette gulvet for deg.

SOLIDFLOOR

Web: https://www.solidfloor.com/