skip to Main Content

Esta Parkett

Det familieeide firmaet Technomar & Adrem AS har i årtier produserer Esta Parkett – høykvalitetes-parkett som ikke står noe tilbake for ledende kvalitetsleverandører. Produsert i Nordisk klima og godt tilpasset selv de mest krevende norske forhold. Alle prosesser skjer med det siste innen teknisk avanserte maskiner og gir i enden parkett som vil glede i mange, mange år.
Web: www.estaparket.eu

Step & Wall

Er den nye generasjonen parkett. 100% naturlig tre. Gulvene er langt mer slitesterke enn tradisjonell parkett og er svært miljøvennlige. Gulvene er behandlet med Bona Traffic. Av mage vurdert som den aller beste. Klikk systemet er det patenterte Unilin X fit og er svært enkelt og effektivt ved montering. De fleste design leveres med 2mm kork underlag integrert på baksiden av plankene. Dette sikrer svært høy komfort, trinnlyddemping samt at gulvet oppleves som varmere. Ytterligere underlag er unødvendig med unntak der det kreves fukt sperre. Det brukes utelukkende eik av fransk opprinnelse og av prima kvalitet. Det herdede tregulvet forbruker langt mindre råvare enn tradisjonell parkett og sparer dermed miljøet betydelig og er et middel mot avskoging.
Web: www.Stepandwall.com

Coswick

Er dokumenterbart den ypperste kvalitet tenkes kan. Det Kanadiske selskapet tar det ekstra steget opp stigen, ikke fordi de må, men fordi de kan. Livstidsgaranti for formstabilitet vitner om en konstruksjon som overgår det meste. Massive bjørkestaver i midtsjiktet. Bakside med 3mm edeltre, striper av kork horisontalt og et toppsjikt som kan renoveres flerfoldige ganger. Et skikkelig Premium produkt vi er stolte av å kunne tilby. Her viser vi noe av det store utvalget.
Web: www.coswick.com

Matraparkett

Web: www.matraparkett.hu

Venifloor

Web: ww.venifloor.com