Skip to content

Vi tilbyr et bredt spekter av tregulv tilpasset alle budsjett og bruksområder. Alle våre produkter leveres fra europeiske produsenter hvor kvalitet, design, innovasjon og miljø er bærende elementer.

Vi har med stort engasjement valgt ut produkter for å kunne tilby varer tilpasset dagens trender og krav til kvalitet. Fra de elegante smale stavene til grandiose bredder opp til 450mm, fiskeben og Chevron, heltre, asymmetriske mønstergulv og Herregårdsplank.
Vår ambisjon er å kunne være en samarbeidspartner i de små og store prosjektene deres kunder etterspør.
Vi jobber med arkitekter, boligutviklere, byggmestere, interiørdesignere og mange andre fantastiske mennesker som jobber for å lage gode hjem for fine folk.

Nå vil vi ha med også deg på laget!
Vi tilbyr tilpassede samarbeidsavtaler for små og store aktører i bransjen med tanken om at det skal være lønnsomt for dere og sammen skape fornøyde sluttkunder.

Fra vårt representative show rom i Stavanger kan vi tilby dere og deres sluttkunder en god opplevelse og produkter som skiller seg ut. Vi tilbyr også montering av mer teknisk krevende gulv som Chevron og fiskeben. Selvsagt kan vi også levere fine prøver til deres salgskontor.